Club van 50

Op dit moment kunt u hier informatie vinden over de club van 50. Echter binnenkort zullen de leden van de club van 50 hier worden getoont en zal deze informatie naar de pagina van de sponsorcomissie verhuizen.

Wat is de club van 50?

De club van 50 is door K.V. Rigtersbleek in het leven geroepen om onze vereniging kwalitatief en kwantitatief te kunnen laten groeien. U kunt daarbij helpen door lid te worden van de club van 50 en onze vereniging de komende drie jaar met €50,- per jaar te steunen. De extra inkomsten die we als vereniging hiermee genereren zullen worden ingezet ten behoeve van zowel onze jeugd alsmede senioren leden. Om maar enkele voorbeelden te noemen; de aanschaf van nieuw materiaal voor schoolkorfballessen, opleiding van ons kader (trainers/coaches/scheidsrechters/etc.), het aantrekken van trainers voor selectie- en breedteteams en allerhande zaken om de begeleiding van teams te verbeteren. Dit zijn enkel voorbeelden en helaas kunnen wij u op voorhand geen exacte verdeelsleutel voor de besteding geven. Wel kunnen we u garanderen dat wij onze uiterste best gaan doen om K.V. Rigtersbleek een goede en sportieve toekomst te geven voor al onze leden!

Hoe kan ik lid worden van de club van 50?

Lid worden van de club van 50 is erg eenvoudig. Door het onderstaande formulier in te vullen en in te leveren bij onze penningmeester Robert van der Maten geeft u KV Rigtersbleek toestemming om één keer per jaar € 50,- of tien keer € 5,- af te schrijven van uw rekening.

Aanmeldformulier club van 50

Persoonlijke voordelen;

Naast de extra bestedingen die we kunnen doen om KV Rigtersbleek nog bloeiender te maken en beter op de kaart te zetten van korfballend Nederland zullen de leden van de club van 50 een extra plekje krijgen binnen onze vereniging. Alle club van 50 leden zullen een vermelding krijgen op het club van 50 bord in ons eigen Bleekrondom.