Technische commissie

E-mailadres:
Informatie:

Wat doet de TC (Technische Commissie) De technische commissie houdt zich bezig met allerhande zaken die erop gericht zijn de teams te kunnen laten korfballen. Het betreft zowel de jeugd als de seniorenteams. Hiervoor moeten erg veel verschillende taken uitgevoerd worden. Hieronder volgt een opsomming van een deel daarvan. - Het ontwikkelen en uitvoeren van een korfbal-technisch beleid. - Het samenstellen van de teams, soms in overleg met trainers en coaches en soms zelfstandig. - Het regelen van trainers en coaches voor verschillende teams. - Het opleiden, begeleiden en aanwijzen van scheidsrechters. - Alle taken van het wedstrijdsecretariaat uitvoeren. - Optreden als schakel tussen de bond en de vereniging met betrekking tot de wedstrijden. - Het opleiden en begeleiden van trainers. - Het organiseren van oefenwedstrijden en toernooien. - Fungeren als aanspreekpunt voor spelers en ouders bij problemen. Zoals je ziet een enorm takenpakket. Daarom bestaat de TC uit meerdere personen en zijn de verschillende taken onder gebracht bij verschillende personen. Tijdens de maandelijkse vergaderingen van de TC worden de actuele punten besproken zodat alle commissieleden redelijk op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de vereniging. Indien u een algemene vraag heeft kunt u die sturen aan tc [at] kvrigtersbleek.nl. Vragen betreffende wedstrijdzaken kunt u sturen aan wedstrijdsecretariaat [at] kvrigtersbleek.nl.

Naam lid:
Hanneke te Kolsté