november 2018

Team van de week

Tijdens het zaalseizoen hebben we het 'Team van de week' bij elke zaalwedstrijd van selectie 1. Hierbij het schema, zodat iedereen vast kan zien bij welke wedstrijd zijn/haar team is ingedeeld.

Sinterklaasbezoek in de kantine

Zondag 25 november  zal Sinterklaas samen met zijn pieten een bezoek brengen aan onze vereniging. Hij nodigt hierbij alle kinderen van KV Rigtersbleek uit die Sinterklaas een warm hart toedragen, ook zijn broertjes en zusjes van harte welkom!

Grote Clubactie

Inleveren boekjes

Ondanks mijn eerdere verzoek moet ik nog wel een flink aantal boekjes ontvangen, dus neem ze deze week mee tijdens jouw training.

Nina stelt zich voor

Deze week maken we kennis met Nina ter Braak.

Evy stelt zich voor

Ook deze week stelt een nieuw lid zich aan jullie voor. Deze week is het de beurt aan Evy, die sinds het begin van dit seizoen in de 1e selectie van Rigtersbleek speelt.

HHV 2 - Rigtersbleek/Cottus 2

Terwijl iedereen eigenlijk al met zijn gedachten bij de zaal is mocht het tweede van Rigtersbleek nog één keer op pad om te strijden voor een paar punten op het veld. Punten die zeker nodig zijn gezien de stand in de competitie. Vol goede moed vertrekt het team richting Hollandscheveld waar korfbalvereniging HHV zich bevindt.