oktober 2018

Bjarne stelt zich voor

'Nieuwe' leden mogen zich voorstellen, vandaag maken we kennis met Bjarne.

Wie is z'n kousen kwijt?

Wie heeft z'n kousen laten liggen in de kleedkamer? Het zijn de rood-witte kousen maat 36-40. De eigenaar kan zich melden bij Herman.

Amicitia A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

Zaterdag 20 oktober moesten we uit spelen tegen Amicitia A1. We speelden goed alleen het scoren ging moeizaam, waardoor we achter stonden met een stand van 5-1. We gingen de rust in met een stand van 5-2. In de tweede helft bleven we goed spelen maar we hadden het nog steeds moeilijk met scoren.  De eindstand was uiteindelijk 10-5.

Elko 2 - Rigtersbleek/Cottus 2

Afgelopen zaterdag stond Elko 2 op het programma, een ploeg die nog niet gewonnen had en gelegen in het prachtige Elim.

Sponsornieuws: windjacks voor C1

Vorige week zaterdag (13 oktober) is de C1 kampioen geworden en hebben alle spelers en de coaches van de C1 een windjack gekregen van Ruud en Marleen Weber (de ouders van Simon en Lucas Weber), de eigenaren van Weber Opleidingen.

Sponsornieuws: tassen voor A1

Wijnsma Elektro en Montage heeft onze A1 voorzien van nieuwe sporttassen.

Rigtersbleek/Cottus 4 - Mélynas 5

Vandaag de laatste wedstrijd op het veld voor ons vierde team.

We wilden onze halve competitie goed afsluiten met een goede/lekkere wedstrijd tegen de koploper, die helaas al kampioen was, doordat we al drie punten hadden verspeeld.

Nieuwe zaalschoenen nodig?

De nieuwe aanbiedingen voor zaalschoenen zijn binnen. Heb je nog nieuwe schoenen nodig, dan krijg je bij Only Korfbal nu €5,- extra korting!

DOS-WK A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

We moest donderdag tegen dos wk. We moesten van de wedstrijd bij ons wat rechtzetten. We begonnen de wedstrijd goed we kwamen met 1-4 voor maar dit was voor de wedstrijd niet goed genoeg de rust stand was dus al 8-5 achter. De tweede helft zakte we in en was de uiteindelijke stand 19-8.

Gr mick

Rigtersbleek/Cottus B1 - Zwart Wit B2

Even terug blikken op de laatste wedstrijd op Zaterdag 13 oktober. We moesten tegen zwart- wit we hebben helaas 6-16 verloren maar we hebben het wel super gedaan en nog met het lekkere weertje erbij was het wel een heerlijk dagje.