september 2018

Van wie is die fiets?

Meestal raak je een fiets kwijt omdat hij gestolen is, maar bij het clubhuis staat al meer dan een maand een zo te zien goede damesfiets, netjes op slot. Als je het sleuteltje hebt mag je hem meenemen.

Rommelmarkt

Dit najaar is er geen rommelmarkt.
De ervaring in de herfst is dat de opbrengst niet opweegt tegen de hoeveelheid werk die er voor nodig is. Daar komt bij dat het “personeel” ook een dagje ouder wordt en dat aanvulling met jong talent zeer gewenst is.

Rigtersbleek/Cottus 1 - KVZ 1

Afgelopen weekend stond KVZ uit Zutphen op het programma. Nadat we de eerste 2 wedstrijden punten hebben laten liggen, was het doel dit weekend heel erg duidelijk. De 2 punten in Enschede houden.

Rigtersbleek/Cottus 2 - Regio '72 2

Afgelopen weekend stond Regio’72 bij ons op het veld, een wedstrijd tegen het 2e team uit Vaassen. Een goede ploeg die tot nu toe een plekje boven aan de ranglijst bemachtigd. Hiervoor hebben wij de afgelopen week hard getraind om ons voor te bereiden op deze wedstrijd met het doel het behouden van de punten in Enschede.

Rigtersbleek/Cottus C1 - NKC '51 C2

Zaterdag moesten wij thuis spelen tegen NKC’51 C2 het hele team was aanwezig.

Iedereen was nog een beetje moe maar toen we klaar waren met de warming-up was iedereen klaar voor de wedstrijd.

Rigtersbleek/Cottus B1 - Achilles (A) B1

We hadden zaterdag 22 september een wedstrijd tegen Achilles om 10 uur. Al snel was het 0-2. In de rust was het 1-6 en de eindstand was 2-8. Het is jammer dat we hebben verloren maar we worden wel steeds feller.

TOP (V) C2 - Rigtersbleek/Cottus C2

Na een lang rustig weekend was het dan eindelijk tijd voor de wedstrijd tegen TOP. Op een trainingsavond moesten we afreizen naar Vroomshoop om deze klus te klaren. Na lang in de file te hebben gestaan stonden we uiteindelijk toch op het veld. Even snel inschieten, bespreken en de wedstrijd mocht beginnen.

ODIK 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Afgelopen weekend reisde ons Rood-Witte twaalftal van spelers en staff richting Barneveld, om het scheve gevoel van het nipte verlies in de eerste week recht te kunnen zetten.

Rigtersbleek/Cottus 1 - Telstar 1

Na weken waarin we eindelijk even niets hoefden, waarbij de enige sport gerelateerde gedachte iets als ‘Zal ik toch maar wel of lekker nog even niet naar de sportschool gaan?’ was, mochten onze schoenen weer uit het vet en de kousen onder het stof vandaan. Even bijtanken was wel nodig, goed voor de spiertjes ook, maar we hadden ook allemaal wel weer zin om te starten.

Ons Clubje A1 - Rigtersbleek/Cottus A2

Zaterdag hebben we gekorfbald tegen Ons Clubje A1. We kwamen al snel met 4-0 achter te staan. Gelukkig vochten we ons terug tot 5-5. In de tweede helft ging het gelijk op. Het was erg spannend. Jammer genoeg hebben we verloren met 10-8. Het was een mooie wedstrijd, maar door hun fysieke spel en door onze gemiste kansen hebben we toch verloren. Hopelijk lukt het ons volgende week wel om te winnen.