juni 2018

DOS-WK A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

Vandaag stond de wedstrijd op de planning te wachten waar iedereen van verwacht dat we hem dik zouden verliezen. De wedstrijd tegen de kampioen dos wk A1. De wedstrijd begin en we kwamen met twee nul achter ik dacht persoonlijk daar gaan we weer. Dit gat was gelukkig heel snel gedicht.

Het seizoen van Rigtersbleek 3

Nou, dat was hem dan. Het seizoen 2017/2018 voor Rigtersbleek 3. Nog steeds het gezelligste team van de Bleek. Toegegeven, de samenstelling is door de jaren heen wat verandert. Maar de essentie staat nog. Of zo u wilt, ‘de harde kern’.

Devinco 3 - Rigtersbleek/Cottus 2

De aller aller laatste wedstrijd van het seizoen. Een seizoen bestaande uit zo’n veertig wedstrijden (inclusief oefenwedstrijden en toernooien). Een seizoen bestaande uit een zeer jonge groep die mochten snuffelen aan de selectie. Vergelijk het met een net gekocht konijn uit de dierenwinkel die voor het eerst in zijn nieuwe konijnenhok komt en om zich heen kijkt en overal aan begint te snuffelen. Maar wel een leergierige groep met potentie. Voor de laatste wedstrijd is er even kort teruggeblikt op de hoogtepunten van het seizoen.

NKC '51 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Na een pittig en intensief seizoen, stond voor het vlaggenschip van de Bleek de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Deze laatste wedstrijd werd gespeeld tegen het Nijverdalse NKC, de vierde ontmoeting tussen deze twee ploegen dit seizoen.

Seizoensverslag Rigtersbleek/Cottus A1

Hierbij het wedstrijd verslag van de tweede helft veld van de A1. In onze klasse hadden we net zoals in de zaal competitie DOS-WK A1 en NKC A2 weer in onze poule. En als vierde tegenstander hadden we nu KIOS A1 erbij.

Zwart Wit C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

Het was een mooie dag!
Het nadeel was dat we op gras moesten.
We stonden in de eerste helft 0-2 voor.
We hebben uiteindelijk met 5-9 gewonnen.
Toch een leuke afsluiting van het seizoen.

Rigtersbleek/Cottus A1 - KIOS '45 A1

De scheids floot in, de wedstrijd was begonnen.
Na en moeizame start hebben we het eerste doelpunt gemaakt.
En we kwamen maar niet los van hen, en ze kwamen 3-4 voor te staan en het was rust.
Na een moeizame eerste helft gingen we de tweede.
En de laatste 15 minuten kwamen we pas los, en ze zijn wel terug gekomen met 11-8 maar we hebben wel gewonnen.