mei 2018

Gevonden/achtergebleven voorwerpen

Deze zijn blijven liggen na Super Saterday.

Rigtersbleek/Cottus 1 - Revival 1

Onder perfecte omstandigheden (misschien wat te warm), begint om 10 uur ’s ochtends Super Saturday op de Bleekrondom. De jeugd speelt hun eerste wedstrijden waarna de selectie om 14:00 en 15:30 mag aantreden. Tegenstander van vandaag is Revival uit Terschuur.

Rigtersbleek/Cottus 2 - Revival 2

Afgelopen zaterdag op super saturday speelden wij onze laatste thuis wedstrijd tegen Revival 2.

Rigtersbleek/Cottus A2 - NKC '51 A3

Na de hectische, verloren uitwedstrijd tegen NKC A3 was het zaterdag onze beurt om thuis revanche te nemen. We begonnen allemaal super gemotiveerd aan de wedstrijd. In de eerste helft ging het gelijk op. We waren allemaal heel fanatiek aan het spelen. De tussenstand was 13-8. De tweede helft gingen de doelpunten er heel makkelijk in. De eindstand was 23-12. Art zei na de wedstrijd dat we zelfs nog kampioen kunnen worden. Art en Louise vertelden dat ze volgend seizoen stoppen met het trainen van de A2.

Rigtersbleek/Cottus C1 - Olympia '22/Overschotje C1

De wedstrijd begon goed, alleen de tegenstander speelde slimmer en maakte dus 1-0.
Toen werd het al snel 1-1 (gemaakt door Lian). Vervolgens maakten zij weer 2-1 en wij weer 2-2 (gemaakt door Eline).
Toen was het rust.

Van de kledingcommissie

Het officiële tenue van KV Rigtersbleek bestaat uit een rood/wit gestreept shirt, zwarte broek of rok en zwarte kousen met rood/witte rand. Op dit moment, m.n. bij de jeugd, spelen veel leden in rood/witte kousen.

NKC '51 A2 - Rigtersbleek/Cottus A1

Het was een zonnige warme dag, die we met veel moed begonnen. Maar die moed verdween al snel. Met een stand van 5-2 gingen we de rust in. In de tweede helft waren de kansen er wel maar ze gingen niet raak. Hierdoor ontstonden er frustraties, die weer versterkt werden door de scheids. We eindigden de wedstrijd met een stand van 10-5.

Telstar 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

In de week van Hemelvaart mochten de oude bekenden Telstar en Rigtersbleek zich wederom opmaken voor een krachtsmeting, de 4e van dit korfbalseizoen.

Rheko 3 - Rigtersbleek/Cottus 2

Na een paar weekjes pauze mochten we deze zaterdag weer beginnen aan een wedstrijd. De nummer 2 tegen de nummer 3, Rheko 3 tegen KV Rigtersbleek 2. Een wedstrijd die we graag wilden winnen om bovenin mee te blijven kunnen draaien. Omdat we flink wat blessures hadden, kwam Andre mee als vervanging van Stefan. Vandaag moesten we laten zien dat we bovenin mee konden draaien.

Rigtersbleek/Cottus D1 - EKC Nääs D1

Zaterdagmorgen speelden we de thuiswedstrijd tegen Nääs. Een paar weken geleden speelden ook tegen Nääs. Toen verloren we, dus nu wilden we echt winnen. Zij begonnen beter en kwamen op voorsprong. Later in de eerste helft ging het nog minder goed en we stonden bij de rust al met 0-5 achter. Pas in het derde kwart scoorden we voor het eerst in deze wedstrijd. Daarna werd het nog wel 2-5, maar konden we niet dichterbij komen. Uiteindelijk verloren we met 4-9. Het was geen goede wedstrijd van ons team.

Achilles (A) C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

We hadden zaterdag 12 mei een uitwedstrijd tegen Achilles. Celine begon aan de kant. Na de 0-1 mochten we water drinken omdat het zo warm was. In de rust was het 0-4 voor ons. Na de rust kwam Celine er in voor mij. Wij hebben in de 2e helft 1 doelpunt gemaakt en 1 doelpunt doorgelaten. De eindstand was 1-5!!!