april 2018

Noviomagum 4 - Rigtersbleek/Cottus 2

Met brakke maar gemotiveerde koppies van het proosten op de Koning, wist het 2de afgelopen zaterdag de punten uit het verre Nijmegen mee te nemen door van hekkensluiter Noviomagum te winnen met 9-16.
Gezien het overwinningsfeest al vroeg werd ingezet is er helaas geen energie meer bij elkaar weten te verzamelen om er een denderend verslag van te maken.

Gevonden/achtergebleven voorwerpen

* Een grijze trui ,met Adidas op de mouw, maat M
* Een zwarte trainingsbroek Nike, maat M met naam Bo
* Een grijze trainingsbroek Panther, maat M
* Een blauw spijkerjack met grijze capuchon en grijze mouwen, maar XS

Rigtersbleek/Cottus C1 - Achilles (A) C1

Het was een mooie dag de afgelopen zaterdag. We moesten tegen Achilles spelen. Als snel kwamen we voor met 1-0 met een doorloopbal van Lian. Daarna werd het 2-0. We gingen de rust in met 3-0. na de rust kwamen we al snel voor met 4-0 door een doorloopbal van Linda. Daarna maakte Achilles een paar doelpunten en toen werd het 4-3. Toen kreeg Romy een strafworp en werd het 5-3.

VEO 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Het eerste team van Rigtersbleek ging aan al vroeg op pad richting Voorburg om een wedstrijd te spelen tegen de koploper. Onderweg was het eerst nog even tijd om gezamenlijk te lunchen. Echter kwam dit ons duur te staan. Enkele minuten na vertrek van de lunchplaats ontstond er een grote file waar enkele auto’s in terecht kwamen.

Rigtersbleek/Cottus D2 - UNI D1

1ste helft:1-0 van Emma een schot.
2-0 van Roos een schot
3-0 van Roos een schot
3-1 tegen Roos een schot

Rigtersbleek/Cottus A1 - NKC '51 A2

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver.. we mochten weer eens een wedstrijd spelen tegen niet een van de makkelijkste tegenstanders. De wedstrijd begon gelijkmatig, we hebben 2 keer voor gestaan maar daarna lukte het ons niet meer om voor te komen. We gingen dus ook helaas de rust in met een 4-5 achterstand. Na de rust bleef het gelijk op gaan en ook hier kwamen we niet verder dan een gelijkspel.

Rigtersbleek/Cottus A2 - HKC (He) A3

Zaterdag hadden we de wedstrijd tegen hkc. Al snel stonden we met 0-2 achter, maar kort daarna hadden we het weer gelijk getrokken. Aan het einde van de eerste helft bouwden we een voorsprong op en gingen met 8-6 de rust in. HKC begon sterk in de tweede helft en daarna ging het gelijk op. Gelukkig hebben we later weer een kleine voorsprong kunnen nemen en deze tot de einde van de wedstrijd kunnen behouden. We hebben uiteindelijk gewonnen met 16-14.

TOP (V) C2 - Rigtersbleek/Cottus C2

Vandaag moesten we naar Vroomshoop. We hadden er mooi weer bij.

Al snel kwamen we met 1-0 achter. Eline maakte een mooie doorloopbal, waardoor het 1-1 werd. Toen
2-1. Laura scoorde 2-2. We kwamen 2-3 voor door weer een doorloopbal van Eline. Maar helaas scoorde de tegenstanders en werd de eindstand 3-3.

Rigtersbleek/Cottus 2 - Nova 2

Deze zaterdag stond er een wedstrijd tegen Nova 2 op het spel. Een goede ploeg uit Bilthoven, die samen met Rheko 3 een eerste plaats in de ranglijst deelt. Een spannende wedstrijd, waarbij het behalen van de 2 punten voor ons mooi meegenomen zou zijn. We kenden Nova natuurlijk van de vorige wedstrijd en we konden hierdoor goed voorbereid aan de partij tegen Nova beginnen.

Rigtersbleek/Cottus 1 - Nova 1

Vandaag kwam Nova 1 uit Bilthoven op bezoek bij de Bleek om een mooie pot te spelen. Wij hadden heel wat goed te maken na het verlies van vorige week. Het was een mooie dag om een thuiswedstrijd te spelen met veel publiek om ons aan te moedigen. Er was een goede sfeer tijdens het inschieten en we gingen dan ook met een positief gevoel van start.

Rigtersbleek/Cottus D2 - Zwart Wit D2

We scoorden vroeg in de wedstrijd twee keer. Tussen de goals in, kreeg ik nog een strafworp. Die miste ik, dat was heel jammer want daarna scoorde zwart wit! Toen stond het 2-1. Dat was nog niet heel erg totdat het 2-2 werd. Daarna werd het ook nog 2-3! En later 2-4 dat was niet leuk, want vlak daarna floot de scheids nog een paar doelpunten  van ons af.

Rigtersbleek/Cottus A1 - DOS-WK A1

Op dinsdag 10 april hebben we onze wedstrijd gespeeld tegen Dos-WK

Het zonnetje scheen lekker op het veld, geen last van wind dus dat zat sowieso mee. Allen helaas de schoten niet.