februari 2018

Rigtersbleek/Cottus A2 - SDO (W) A1

Woensdag 21 Feb.

Vandaag de ontknoping van de uitwedstrijd tegen hun , daar nipt gewonnen met 1 punt verschil. De spanning is hoog opgelopen binnen het team met wat voor een team ze nu weer aankomen. Met liefs 8 spelers en wisselspelers probeerde ze het ons de eerste minuten moeilijk te maken. Lang bleef het doelpuntloos veel kansen gemist.

Devinco A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

Vandaag is Devinco op het programma, een ploeg waar we het hele seizoen nog geen probleem mee hebben gehad. Voor de wedstrijd kregen we te horen dat onze directe concurrent verloren had tegen NKC. Dit was geweldig nieuw wat onze kampioenschap nog in leven hield. Voordat we zover vooruit denken, moeten we nog wel 3x winnen, beginnend tegen Devinco.

ODIK 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Na 4 hele belangrijke punten in 2 topwedstrijden was het deze week tijd voor de hoofdmacht van de Bleek om aan te treden tegen de kampioen Odik. De club uit Barneveld is de terechte kampioen in de eerste klasse D, met een maximale score uit alle wedstrijden.

Rigtersbleek/Cottus C2 - Olympia/Overschotje C2

Onze wedstrijd werd verplaatst van zaterdag naar woensdag vanwege teveel zieken van de tegenpartij.
We hebben uiteindelijk verloren met 12-2.
Maar de tegenstanders waren veel groter en leken ouder.

HKC (He) C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

Woensdagavond 14-2-2018 moesten wij de wedstrijd van HKC C1 nog inhalen.
We begonnen met de 1e helft een beetje slap met spelen.
Over en weer lage tempo en veel balverlies.
Met de rust stond het 3-6 in het voordeel voor ons.
In de 2e helft ging de tempo wat sneller.
Ook is er geen tegendoelpunt gescoord.
Eindstand 3-10.

Rigtersbleek/Cottus 1 - Telstar 1

Zaterdag stond er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor het eerste van Rigtersbleek/Cottus. In de strijd tegen degradatie kwam concurrent Telstar op bezoek. Telstar stond op het moment van beginnen nog 2 punten boven de Bleek, als er niet gewonnen zou worden, wordt rechtstreekse handhaving dus erg lastig.

Blauw Zwart C2 - Rigtersbleek/Cottus C1

Zaterdag moesten we tegen blauw zwart in Enter spelen. We begonnen goed en stonden met de rust voor met 3-7. In de rust kwamen er twee nieuwe spelers in en we gingen lekker fel door zodat de eindstand 4-15 werd. Het mooie van alles is dat Jenna haar eerste twee doelpunten maakte dit seizoen .

Achilles (A) D1 - Rigtersbleek/Cottus D1

We moesten tegen Achilles in Almelo. Casper, Jade, Samira en Owen  begonnen in de verdediging en Cas, Roos, Alaysha, en Joep in de aanval.

Rigtersbleek/Cottus 1 - Spirit 1

Het affiche Rigtersbleek-Spirit hing al een week (en langer) boven onze bedden, en op de druilerige, koude zaterdag was het dan eindelijk tijd om onze Pathmoshal weer in het rood-wit te hullen en te doen schudden op haar grondvesten. Ook was het wel weer tijd om ons trouwe publiek een mooie wedstrijd voor te schotelen, en, nog belangrijker, belangrijke punten in Enschede te houden.

Rigtersbleek/Cottus A2 - UNI A1

Zaterdag 27 januari hadden we een wedstrijd tegen Uni A1. Al snel stonden we met 2-0 voor. We hebben goed verdedigd waardoor onze tegenstanders maar weinig konden scoren, in tegenstelling tot ons. De tweede helft waren we nog sterker en ging de stand nog sneller omhoog. De wedstrijd eindigde met een mooie stand van 13-6.