januari 2018

Oproep supporters

Lieve jeugdleden, ouders, supporters,

NKC '51 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Doordat we vorige week de punten niet binnen konden halen tegen Noviomagum 1 en nog steeds op de voorlaatste plaats staan met maar 5 wedstrijdpunten wisten we dat we tegen NKC 1 punten moesten pakken. Voor onze wedstrijd speelde het 2e een mooie pot tegen NKC 2 waarbij ze 2 punten binnen sleepten: een goed voorbeeld voor ons.

Rigtersbleek/Cottus C1 - HKC (He) C1

We moesten deze wedstrijd spelen tegen HKC in de Diekmanhal, onze eerste wedstrijd van 2018. Voor de wedstrijd, tijdens het inspelen werd er voor het eerst met ons team gebruik gemaakt van de nieuwe inspeelshirts met naam. Ons team werd geplaagd door ziekte waardoor er maar negen spelers aanwezig konden zijn. Laura van de C2 zat reserve bij ons team.

DOS-WK D1 - Rigtersbleek/Cottus D2

We moesten uit tegen dos wk spelen we hebben tegen hun vaker gespeeld en ze zijn heel goed. We hebben nog nooit gewonnen! Het eerste kwart was ik in de verdediging. Ik zei tegen anderen van ons vak na 10 minuten ”nog 0-0… huh!?” Toen na het eerste kwart stond het 2-0, dat is nog goed. Later ging het slechter 3-0,  6-0, onze trainer zei dat we van de nul af moesten komen en ja hoor ik scoorde de 7-1 en later scoorden we de 14-2 en uiteindelijk werd het 16-2.

Rigtersbleek/Cottus A1 - DOS-WK A1

Vandaag de derby de Bleek A1 tegen DOS-WK A1 de wedstrijd waar het om ging. Deze wedstrijd moesten we winnen om op plaats 1 te blijven staan.
Iedereen was heel erg zenuwachtig, want de druk was hoog. Inge zei voor de wedstrijd als we eenmaal in de flow zitten dan komt het zeker goed.

De 1ste helft ging van start. De eerste paar minuten zaten de zenuwen nog steeds in ons lijf. We moesten het los laten en dat deden we. De ruststand was 5-4.

NKC '51 A2 - Rigtersbleek/Cottus A1

Afgelopen zaterdag moesten we uit tegen NKC. We begonnen de wedstrijd op zich niet heel slecht maar het was ook niet een van de betere wedstrijden. We gingen de rust in met een kleine voorsprong van 1 doelpunt: 7-8. In de tweede helft kwamen we al snel achter te staan en zijn we ook niet meer terug gekomen. De tweede helft ging nog slechter dan de eerste helft en we hebben dan uiteindelijk ook de wedstrijd verloren met 13-11.

Zwart Wit A1 - Rigtersbleek/Cottus A2

Zaterdag zijn we afgereisd naar Delden voor een wedstrijd tegen Zwart Wit A1. Helaas hadden we deze week last van wat blessures en ziekte. Aan het begin van de wedstrijd waren we er niet goed bij en we stonden al snel met 4-0 achter. Zwart Wit scoorde het ene punt naar het andere punt en we gingen de rust in met een 11-2 achterstand. Na de rust bleef Zwart Wit scoren, maar bij ons wilden de ballen er niet in. We hebben uiteindelijk met 19-5 verloren.

Rigtersbleek/Cottus A1 - Devinco A1

De wetstrijd was begonnen we hadden een mooie voorsprong 5-0.
Daarna hadden ze er 1 gescoord, daarna hadden ze niks meer te zeggen 10-1.
Toch hadden ze er nog een gescoord de rust stand werd 10-2 .
We begonnen weer je kon zeker zien dat het niet soepel speelde het duurde even voor de eerste doelpunt er weer was voor ons. Maar toen kwamen hun terug met 15-5 en daarna ging het snel 19, 20 ,21. 21-7  gewonnen!!!

TOP (V) 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Na 2 weken geen wedstrijd werd het tijd voor Rigtersbleek om zich op te maken voor een potje korfbal. Met frisse energie vertrok Rigtersbleek richting het mooie Vroomshoop.
Voor Rigtersbleek was het duidelijk dat het een zeer belangrijke wedstrijd zou zijn gezien de stand in de competitie. Voor Top was het ook een belangrijke wedstrijd om mogelijk toch te kunnen aanhaken.

Uitslag ballonwedstrijd

Hoi deelnemers van de ballonwedstrijd van het Schutterstoernooi 2017.

Jullie hebben tijdens het Schutterstoernooi 2017 allemaal twee ballonnen los gelaten, en eindelijk is bekend wie de ballonwedstrijd gewonnen heeft!

Daan Schonekamp is de grote winnaar geworden, en aanstaande zaterdag bij de wedstrijd van Rigtersbleek 1 zullen wij hem zijn prijs uitreiken.

Daan, van harte gefeliciteerd!

Rigtersbleek/Cottus A2 - KIOS '45 A2

De eerste wedstijd na de kerstvakantie moesten we het opnemen tegen KIOS.