december 2017

Rigtersbleek/Cottus 1 - ODIK 1

In de laatste competitieronde van het jaar is het Rigtersbleek helaas niet gelukt om te zorgen voor een stunt in de competitie. Koploper ODIK uit Barneveld was ditmaal te sterk, maar kreeg de punten niet zo maar cadeau in Enschede. Beide ploegen speelden overtuigend en vochten voor elke bal. In de ogen van de neutrale toeschouwer zou het delen van de punten dan ook terecht zijn.

Regio '72 C1 - Rigtersbleek/Cottus C2

De wedstrijd begon vol met stress omdat twee spelers de schoenen waren vergeten dus iemand de schoenen gewisseld en ook van het publiek.
De wedstrijd ging gewoon door met stress waardoor we een aantal kansen misten.
Maar volgende week gaan we deze kansen wel benutten.
Helaas verloren met 8-2.

Groetjes Jolien

Achilles (A) A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

Zaterdag 16 december stond Achilles op het programma. De wedstrijd die we moeten winnen, deze keer onder leiding van Leo. Aangekomen in Almelo, maken we ons klaar voor de wedstrijd.

Amicitia D3 - Rigtersbleek/Cottus D2

16 December 2017
We moesten naar de Stamper in Vriezenveen om te spelen tegen Amicitia , het team bestond alleen maar uit meisjes.
Toen de wedstrijd begon hadden we al een paar kansen maar die gingen allebei mis.

Rigtersbleek/Cottus D2 - Juventa D2

Het was een mooie wedstrijd.
We gingen gelijk op.
Eerst 1-0 maar vlak daarna kwam de 1-1.
Met rust was het 4-4, mooie stand.
Maar in de tweede helft waren we minder goed.
Het was al gauw 4-5. En daarna 4-6!
Na een tijdje was het 5-7.
Toen scoorde juventa nog drie punten.
Tja toen was het al gespeeld, jammer
.

Telstar 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Vandaag mochten we aantreden tegen Telstar uit Hoevelaken.

DOS-WK 2 - Rigtersbleek/Cottus 2

Dit weekend mochten we het opnemen tegen Dos WK, een Enschedese derby. Ondanks dat we gefocust aan de wedstrijd begonnen, stonden we binnen 5 minuten met 4-1 achter. Door elkaar op te peppen kwamen we snel terug in de wedstrijd met 4-5.

Spirit 2 - Rigtersbleek/Cottus 2

Vorige week zaterdag vertrokken wij met het 2e om 17.00 uur met ons busje naar Voorthuizen. Een wedstrijd tegen Spirit 2 stond op ons programma. Een goede ploeg waartegen wij erg ons best zullen gaan doen. Om 19.10 uur begon onze wedstijd waar we allemaal vol goede moed in gingen. Al snel kwam Spirit tot schot waardoor wij met 3-0 achter kwamen te staan. Dat werd gevolgd door een vrije bal en een schot vanuit onze kant.

Devinco A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

Op een besneeuwde zaterdagmiddag moest er gekorfbald worden in Deventer, gelukkig zonder vertragingen door de sneeuw. Dit maal was Devinco aan de beurt en de woorden van de coach waren duidelijk: deze wedstrijd moeten we winnen. De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven met een ruststand van 1-1, tot groot ongenoegen van onze coach. Normaal zijn dit niet vaak voorkomende ruststanden voor de A1 maar deze keer is het een feit.

Rigtersbleek/Cottus A2 - DOS-WK A2

Na veel overwinningen de laatste tijd voor ons team, stond dos-wk A2 op de planning, de vorige wedstrijd van dos hadden we gewonnen dus we gingen vol vertrouwen de wedstrijd in.
We begonnen met een achterstand van 0-1 waar we al snel 3 doelpunten konden maken en voorstonden met 3-1.
Toen de wedstrijden een beetje los was, gingen we gelijk op en was de stand elke keer 1 doelpunt verschil.

Rigtersbleek/Cottus D2 - DOS-WK D1

Het begin sein ging, Rigters Bleek begon om de bal uit te nemen.
Het ging even goed maar toen onderschepte Dos WK de bal.
Ze maakten meteen een doelpunt: 0-1 achter.
Rigters Bleek had de bal weer,hun mochten uitnemen, de bal werd zo weer onderschept en er vloog meteen weer een bal in : 0-2 .
Rigters Bleek begon weer en hij werd weer onderschept: 0-3.