november 2017

Rigtersbleek/Cottus 1 - MIA 1

Na de eerste winstpartij binnen te slepen in een thriller tegen NKC, moest het eerste van de Bleek afgelopen zaterdag aantreden tegen MIA uit Amersfoort. De gasten wisten de volle buit te pakken uit hun eerste twee wedstrijden. Een lastige wedstrijd wordt dus verwacht. Door te winnen zouden we aanhaken bij de bovenste ploegen, verlies betekend tijdelijk naar beneden kijken.

Rigtersbleek/Cottus 2 - KVZ 3

Dit weekend stond KVZ op het programma, een club waar we vaker tegen hebben gespeeld. De nummer 7 tegen de nummer 8 van de competitie zouden het vandaag tegen elkaar opnemen. Een erg belangrijke wedstrijd voor ons dus, aangezien handhaving de doelstelling is. We hadden flink wat blessures, maar na een paar keer goed te hebben getraind stapten we toch vol vertrouwen de zaal in.

Ons Clubje C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

Zaterdag 25 november hadden wij een wedstrijd tegen Ons Clubje. Het was een spannende wedstrijd dat vooral in de eerste helft zeer gelijk op liep, met 3-5 rust stand voor ons met doelpunten van Bram, Veronique en Lian.

HKC (He) D1 - Rigtersbleek/Cottus D2

Tegen een wederom sterke tegenstander(HKC D1) heeft D2 zich danig geweerd.
Verdedigend ging het in ieder geval beter dan vorige week.
Natuurlijk zijn er nog genoeg verbeterpunten, maar daar werken we elke week op de training aan.
Lange tijd kwam HKC moeilijk tot scoren en wij maakten het nog een beetje spannend door in het 3e kwart 4-2 te maken.

Amicitia C2 - Rigtersbleek/Cottus C1

We moesten tegen Amicitia C2.
Het was een betere wedstrijd dan vorige week.
We hebben met 2-11 gewonnen.
We maakten best mooie acties en vooral goed verdedigd.

Groeten Eline te Kolsté uit de C1

Acties voor leden en nieuwe leden

Met trots kunnen wij jullie de volgende acties aankondigen:

Jeugdraad

De Jeugdraad gaat van start!

Rigtersbleek/Cottus 1 - NKC '51 1

In de tweede zaalwedstrijd van de competitie mocht Rigtersbleek/Cottus 1 het opnemen tegen het ons welbekende NKC'51 1 uit Nijverdal. De afgelopen jaren zijn de ploegen elkaar veelvuldig tegengekomen, en zodoende is er ook redelijk wat informatie bekend over onze opponent.

Rigtersbleek/Cottus D2 - TOP (V) D1

Afgelopen zaterdag is wel duidelijk geworden dat D2 in een zware klasse ingedeeld is.
Vooral in het begin was D2 erg onder de indruk van de tegenstanders, die groot waren en al langer in de D spelen.
Na verloop van tijd ging het iets beter, durfden we ook meer en waren de meesten ook niet bang meer. Verdedigend ging het beter en in de aanval kregen we diverse mooie schietkansen.

KVZ C5 - Rigtersbleek/Cottus C2

Zaterdag moesten wij uit tegen KVZ Zutphen. We hadden in de 1e helft best wel veel kansen en hebben ook 3 keer gescoord (1 x Juliët en 2 x Jaimy). KVZ heeft 1 x gescoord in de 1e helft en 2 x in de 2e helft. Het was een hele spannende wedstijd.

Rigtersbleek/Cottus 2 - NKC '51 2

De eerste thuiswedstrijd van Rigtersbleek 2 in de Pathmoshal. Nadat het 2e team vorig jaar alle thuiswedstrijden op zaterdag in de Diekmanhal korfbalde zijn we weer terug in de Pathmoshal!
Lekker vertrouwd en ook gezellig met de familie Pierens in het restaurant. Na het verlies van vorige week, waren we extra gemotiveerd deze week. Want handhaven in deze klasse is wat we willen.

DOS-WK A2 - Rigtersbleek/Cottus A2

Zaterdag 18 november moest de A2 tegen DOS-WK A2. We begonnen met een achterstand van 1-0, maar kwamen al snel 1-1 te staan (schot Sanne). Na een kwartiertje gespeeld te hebben stonden we 1-4 voor (dlb Vera & Mylène, schot Vera). Door ons snelle spel werd DOS-WK steeds zwakker en stond het bij rust 2-8 (schoten Amber, Allisha & Mick, dlb Mick).