oktober 2017

Wie leest de Parade?

Binnenkort willen we gaan beginnen met het aanpassen van onze website.

Kick-off afval scheiden!

Flesjes, blikjes en drinkpakjes uit het restafval, kick-off bij Rigtersbleek.

De voetbal- en korfbalvereniging Rigtersbleek willen haar leden nog bewuster maken als het gaat om scheiden van flesjes en blikjes.

RTC Oost

Aan de andere kant van de zaal zie ik hem al staan. Vlakbij de deur van de kleedkamer. Een jonge korfballer met blonde haren, hier en daar een sproetje en een gespannen gezichtsuitdrukking, Hij draagt een rood shirt, witte broek en blauwe schoenen.

NKC '51 C2 - Rigtersbleek/Cottus C1

We hadden afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen NKC. De vakken waren aanval: Lian, Jenna, Kirsten en Merle en de verdediging: Romy, Veronique, Celine en ik zelf. Bram begon aan de kant. Het werd al snel 0-2 dus gingen we wisselen van vak. Daarna werd het 0-4 en niet heel veel later werd het 0-6.

Zaalschoenen top 10

Heb jij nog nieuwe zaalschoenen nodig dit seizoen?
Bekijk dan eerst deze aanbiedingen van Only Korfbal!

Rigtersbleek/Cottus 1 - NKC '51 1

Afgelopen zaterdag hebben wij de laatste veldwedstrijd gespeeld tegen NKC. De weersomstandigheden waren super en er was lekker veel publiek op het veld. Het beloofde dan ook een mooie korfbal-middag te worden. Het 3de en 2de team speelden een goede wedstrijd voor ons en wisten de winst binnen te slepen.

De week van het 4e

Het is heel goed mogelijk dat het u is ontgaan, maar deze week is het 4e kampioen geworden.

Juventa A2 - Rigtersbleek/Cottus A1

De laatste wedstrijd van het veldseizoen stond voor de deur en moesten al erg vroeg vertrekken, 08:30! Het was echt erg vroeg en iedereen moest nog een beetje wakker worden. Gelukkig was iedereen wel fit toen we aankwamen in Hardenberg.

SDO (W) A1 - Rigtersbleek/Cottus A2

Donderdagavond hadden we een wedstrijd tegen SDO A1, Mart en Iris waren deze avond ook met ons mee. We stonden al redelijk snel met 2-0 achter, maar daar lieten wij het niet bij. We kwamen weer gelijk en gingen met 3-3 de rust in. In de tweede helft gingen we gelijk op tot 5-5. Er werden een paar wissels doorgevoerd en hierna kon SDO uitlopen tot 8-5. We hebben laten zien wat we kunnen en misschien zegt de uitslag iets anders, maar ik ben trots op ons.

Allisha

UNI A1 - Rigtersbleek/Cottus A2

Op deze mooie zaterdag in oktober zijn we afgereisd naar Kloosterhaar. Op dit prachtige kunstgras hadden we tegen UNI nog wat goed te maken. De thuis wedstrijd hadden we verloren met 11-13 door te weinig te scoren wel veel kansen.

HKC (He) A2 - Rigtersbleek/Cottus A1

De scheids floot de wedstrijd was begonnen.
1-0 achterstand daarna met 1-3 voorsprong.
hkc was tot 5-5 terug gekomen,
met gelijkspel in de rust.
We hebben het onszelf moeilijk gemaakt.
Maar uiteindelijk met 7-10 gewonnen.

Mart

Ons Clubje C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

Zaterdag moesten we tegen Ons Clubje C1. Het werd een spannende wedstrijd want we hadden nog 1 punt nodig om kampioen te worden. De vakken waren, aanval: Bram, Romy, Merle (h) en Veronique  verdediging: Kirsten (h), Céliné (h), Lian en Jenna. De eerst helft was het niet snel genoeg  maar toch een mooie voorsprong van 1-3 met doelpunten van Romy, Kirsten en Céliné.