september 2017

Rigtersbleek/Cottus 1 - VEO 1

Afgelopen zaterdag om 15:30 startte onze wedstrijd tegen de medekoploper uit Voorburg. Het bleek dat we beter om 15:40 konden starten, want toen stonden we al met 0-6 achter. Een valse start, helemaal op dit moment tegen deze tegenstander. Maar we hadden nog bijna een hele wedstrijd voor de boeg en herpakten ons. Het 2de stuk van de eerste helft waren we zelfs bovenliggend en speelden we de goede mensen uit.

Rigtersbleek/Cottus 2 - NKC '51 3

Zaterdag 23 september, een perfecte dag voor een goede pot korfbal. Het weer was goed, de sfeer was goed en na het goede voorbeeld van het derde hadden we zin in de wedstrijd. NKC 3 uit Nijverdal was de tegenstander.

Phenix ‘72 A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

Afgelopen zaterdag hadden we de return tegen Phenix A1 in Goor. Door de ervaring van de wedstrijd tegen Phenix de week ervoor, gingen we met goede moed de wedstrijd in. We bleven steeds op een lichte achterstand, met in de rust 8-6.

Rigtersbleek/Cottus A2 - DOS-WK A2

In de eerste minuut heeft Vera een mooi schot gemaakt waardoor we voorstonden met 1-0. Maar toen Dos –wk de bal kreeg hadden ze ook weer gescoord waardoor het 1-1 werd.
Het was dus een wedstrijd met veel gelijke standen. Dos-wk had veel de bal en we konden hem maar niet afpakken waardoor het andere vak veel stil stond. Uiteindelijk ging het wel beter en hebben we gelijk gespeeld met 7-7!

Daghap 30 september

Club Sandwich  € 5,-

Rigtersbleek/Cottus D1 - Amicitia D2

We waren om 9:30 aanwezig. De wedstrijd begon om 10:00. Al snel stonden we 0-1 achter het duurde even maar Lotte maakte de 1-1. Amicitia kreeg veel kansen maar Gino maakte de 2-1 daarna speelde het wel lekker en al snel was er rust, 4-6 achter. Na een praatje van Marc en indertussen een muziekje van de rommelmarkt gingen we verder. Lotte maakte een paar goals en toen stonden we op een voorsprong met 7-6. We hadden al snel weer de bal en door goed samen te werken scoorde Gino de 8-6.

DOS-WK D1 - Rigtersbleek/Cottus D2

Wij moesten deze zaterdag opnieuw tegen DOS-WK .
De tegenstander heeft ook deze keer van ons gewonnen, maar wij speelden beter dan vorige week.
Wij hebben geprobeerd meer doelpunten te maken, maar dat lukte niet.
De uitslag was 8-1 voor DOS-WK.
Volgende week proberen we het opnieuw.

Groetjes van Kim

Rigtersbleek/Cottus C1 - HKC (He) C1

Vandaag hebben we een goede wedstrijd gespeeld tegen hkc eerste helft stonden we 2-0 voor. en tweede helft hebben we 2 balletjes doorgelaten,maar er zijn er ook weel 4 bijgemaakt eerste helft hebben Celine en Bram gescoord 2de helft hebben Kirsten, Lian,Celine en Renske gescoord en hebben Jenna en Bram een tegen. We hebben veel kansen gehad en er weinig van gemaakt.

Rigtersbleek/Cottus D2 - DOS-WK D1

We moesten tegen dos-wk.

Gelukkig miezerde het,dus geen harde buien.

Rigtersbleek/Cottus A1 - Phenix '72 A1

Zaterdag 16 september hebben we onze tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld.

Nova 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Na twee verdiende winstpartijen voor de hoofdmacht van Rigtersbleek kende de ploeg van René Stenvers een topstart van de competitie. Dit weekend stond Nova uit Bilthoven op het programma voor de selectie van de Bleek. De promovendus uit de poule die bekend staat om het maken van veel doelpunten. Zaak dus om mee te scoren en het zelf verdedigend goed dicht te houden.

Nova 2 - Rigtersbleek/Cottus 2

Deze week heeft Rigtersbleek 2 gespeeld tegen Nova. We vertrokken onder een donkere wolkenlucht richting de Bilt. In de eerste minuut leek het toch nog even op te klaren met 0-1 voorstand voor de Bleek. Maar helaas bleef dit voor ons een regenachtige eerste helft met als ruststand 9-3.