mei 2017

E2 en E3 kampioen!

E2 haalde zaterdag in een spannende wedstrijd tegen rivaal Zwart Wit verdiend het kampioenschap binnen.

Voor E3 was het kampioenschap al binnen, maar ook zij wonnen 'gewoon' nog even die laatste wedstrijd en konden daarna ook een feestje vieren.

Rigtersbleek/Cottus 1 - NKC '51 1

Iets meer dan twee maanden na de hervatting van de veldcompetitie stonden we alweer aan de vooravond van het zomerreces.

Rigtersbleek/Cottus B1 - Juventa B1

Afgelopen zaterdag hebben we thuis gespeeld tegen Juventa.  Het was heel warm dus we hadden om de tien minuten een drinkpauze. In het begin kwamen we al  op 2-0 voorsprong, maar na een tijdje stonden we drie doelpunten achter. We bleven doorvechten maar uiteindelijk eindigde de 1e helft met 6-8. Na de rust bleven we met veel inzet spelen, ook al was het warm. We kwamen niet over de twee doelpunten achterstand.

Zwaluwen B1 - Rigtersbleek/Cottus B1

Rigtersbleek B1 moest vandaag tegen Zwaluwen B1 waar thuis nog van werd gewonnen.
Volgens mij moesten de heren eerst goed wakker worden want wij al snel kwamen wij met 4 --0 achter.  Na de eerste schrik probeerden wij ook te korfballen maar de ruststand was 5 – 2 voor Zwaluwen.

Jeugdkamp

Vrijdag 30 juni: Het is weer zover, de gehele jeugdafdeling van KV Rigtersbleek gaat op kamp! Het thema van dit kamp was: Los in het Sprookjesbos en de kinderen werden dan ook door heuse sprookjesfiguren ontvangen in Lemele. Nadat de kamers verdeeld waren en iedereen zijn of haar snoepvoorraad had uitgestald was het tijd voor het eerste spel. De bedoeling van Magische Minuten was om zoveel punten te halen in een tijdsbestek van een minuut. Denk hierbij aan spelletjes als de kikker kussen, bottleflip en het bouwen van Pinnokkio’s neus.

EKVA 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Vandaag stond er een wedstrijd in Almere op het programma voor het 1ste.

HKC (He) B1 - Rigtersbleek/Cottus B1

Zaterdag 13 mei moesten we weer tegen HKC B1, maar dan in Hengelo. We wisten dat het nogal een zware en misschien ook wel een moeilijke wedstrijd kon worden. In het begin van de wedstrijd liep het niet echt lekker, we kwamen al gauw op 4-1 achterstand.

Roda 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Afgelopen zaterdag mocht Rigtersbleek 1 het opnemen tegen Roda 1 in het pittoreske Westzaan. Omringd door ouderenflats mochten we met overvliegende air-bussen en op een groot veld (terwijl het leek alsof er gewoon een kleine beschikbaar was) laten zien uit welk hout we gesneden waren. Vooraf wisten we dat Roda een stugge ploeg zou zijn waar we het lastig mee zouden krijgen. Zij staan niet voor niets op de tweede plek, maar wij zijn niet voor niets nog ongeslagen in de tweede helft van het veldseizoen.

Rigtersbleek/Cottus B1 - HKC (He) B1

Zaterdag moesten we thuis tegen HKC B1 spelen. We begonnen de eerste 10 minuten met een grote achterstand. HKC was goed op schot en daardoor stonden we halverwege de eerst helft met 0-4 achter.

Rigtersbleek/Cottus A1 - SKF A2

Rigtersbleek/Cottus A1 komt in de 2e helft tekort tegen schotvaardiger SKF A2

Rigtersbleek speelde vanmiddag één helft redelijk goed en ging dan ook de rust in met een voorsprong van 8-7. Na rust begon SKF erg sterk en die klap kwam A1 niet meer te boven.

Rigtersbleek/Cottus B2 - Amicitia B2

Het was een leuke wedstrijd om te zien en we stonden in het begin 3-0 voor.
Maar het werd als snel 3-3. Het bleef steeds weer gelijk tot 6-6 toen kregen hun een grote voorsprong van 6-9.
Ze wonnen de wedstrijd met 8-10.

Groetjes Priscilla B2

Lidmaatschap

We willen er u op wijzen dat eventuele beëindigingen van het lidmaatschap voor 1-6-2017 schriftelijk of via e-mail binnen moeten zijn. Opzeggingen kunt u richten aan:
Secretaris KV Rigtersbleek
Uranusstraat 36