maart 2017

Rigtersbleek/Cottus 1 - Exakwa 1

Het is zaterdag 25 maart als de tweede helft van de veldcompetitie begint voor het eerste van Rigtersbleek. Dit betekent meestal in het zonnetje genieten van een wedstrijd op de Bleekrondom. Het zonnetje was aanwezig, evenals een gezellig sfeertje.

Laat kampioensfeestje C1

Afgelopen veldseizoen (najaar) zijn deze toppers van de C1 kampioen geworden, dat moest natuurlijks gevierd worden. Er mag dan wel een volledig zaalseizoen overheen zijn gegaan maar zondag was het dan eindelijk zo ver. Vol spanning gingen de trainers met de kinderen in de auto richting Nijverdal, elke afslag werd er al nagedacht wat er te doen was in Hengelo, Delden, Almelo en zelfs Zwolle werd genoemd, maar dat vonden ze toch wel een beetje ver.

Gezocht: trainer/coach Rigtersbleek/Cottus 2

Deze vacature is inmiddels ingevuld. Martijn Pals wordt de nieuwe trainer voor selectie 2.

Voor ons talentvolle, deels ervaren, deels jonge, maar vooral enthousiaste tweede team van volgend seizoen zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer/coach.

Samen met onze ervaren hoofdtrainer van het eerste selectieteam zul je werken aan een talentvolle selectie die meedraait in de eerste klasse (1e) en tweede klasse (2e). Prestatie staat bij ons bovenaan, maar gezelligheid vinden we net zo belangrijk!

Trainingskleding in de verkoop

Aanstaande zaterdag (6 mei vanaf +/- 11.30 uur) staan we in/bij de kantine met de trainingskleding.
Er zijn nog allerlei broeken en jacks te koop, allemaal voor €5 per stuk.
Info bij Marieke / 06-49988178 / marieke.kerkhoven [at] gmail.com

Rigtersbleek/Cottus F1 - HKC (He) F1

Zaterdag moesten we onze laatste zaalwedstrijd tegen HKC. Het was een speciale wedstrijd want HKC kon kampioen worden en Jip speelde haar laatste wedstrijd.

Rigtersbleek/Cottus 1 - DOS (W) 1

Na onszelf te hebben gehandhaafd, door te winnen van Victum, 3 weken geleden, stond vandaag een wedstrijd tegen de koploper op het programma. Op papier niet een zeer interessante wedstrijd, de kampioen tegen de nummer 5, maar gezien de vorige wedstrijd zou het wel een leuke pot kunnen worden. In de eerste wedstrijd in Westbroek kon Rigtersbleek de eerste helft goed meekomen en werd het DOS erg lastig gemaakt.

AKC (Al) B1 - Rigtersbleek/Cottus B2

We moesten al redelijk op tijd onderweg naar de Wedstrijd tegen AKC te Almelo, waar we de vorige week nog tegen verloren hadden in de thuiswedstrijd.
Dus best spannend hoe zouden we het nu doen maar we wilden laten zien dat we ons niet zomaar gewonnen gaven. Dus begonnen we hier aan met frisse moed.

Pannenkoekenbingo

Zaterdag 4 maart was er in de kantine weer een lekkere Pannenkoekenbingo voor alle jeugdleden.
Er waren maar liefst 43 kinderen , een grote tafel met veel cadeaus en er waren ongeveer 160 pannenkoeken gebakken!!

HKC (He) F1 - Rigtersbleek/Cottus F1

Dit weekend had onze F1 een wedstrijd in Hengelo om 09:00 uur. We hebben eerder tegen hun gespeeld als oefenwedstrijd, maar aangezien zij allemaal wat ouder/groter zijn en langer korfballen was dit voor ons een moeilijke wedstrijd. We wisten wat ons te wachten stond. We begonnen de wedstrijd en we zaten allemaal goed op onze tegenstanders. Helaas had HKC al snel veel kansen, maar ook onze Luuk wist er 1 in te schieten. We stonden 4-1 achter.