februari 2017

Zwart Wit F1 - Rigtersbleek/Cottus F1

Zaterdagochtend zijn wij met de F al om 08:15 uur vertrokken naar Delden. We waren er helemaal klaar voor!! We hadden al warm gelopen, heel veel geschoten op de korf en zelfs nog een spelletje gedaan. Toen hoorden we dat de wedstrijd 10 min. later begon.

Rigtersbleek/Cottus F1 - Amicitia F1

De wedstrijd begon met een eigen doelpunt van Amicitia die mee werd geteld voor ons. De eerste helft ging niet zo goed, na het eigen doelpunt maakten Amicitia al snel nog 3 doelpunten en stonden we 1-3 achter. Toch hadden we nog een kans en maakte Daan de 2-3. We gingen de rust in met 2-4 voor Amicitia.

Amicitia B2 - Rigtersbleek/Cottus B2

Zaterdag 11 februari gingen we naar Vriezenveen om een wedstrijd te spelen tegen Amicitia B1.
We wisten dat de B1 van Amicitia een plek onder ons stond en dat we dus wel een kans hadden om te winnen.

Victum/War Child 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Aan het eind van de eerste seizoenshelft zat niemand bij Rigtersbleek te denken dat er nog een wedstrijd zou moeten worden gespeeld om de degradatieplekken.

KVZ B2 - Rigtersbleek/Cottus B1

Afgelopen donderdag hebben we een inhaalwedstrijd gespeeld in Zutphen.
De eerste helft hebben we goed gespeeld. We zijn sterk begonnen, speelden best goed en waren fanatiek bezig. De ruststand was 3 - 4.

MIA 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Afgelopen zaterdag mocht de bleek het weer opnemen tegen MIA. De ploeg uit Amersfoort staat 1 plekje boven het vlaggenschip en in de Diekmanhal werd er netjes gewonnen.

EKC 2000 B1 - Rigtersbleek/Cottus B1

Afgelopen zaterdag hebben wij uit gespeeld tegen EKC-2000 B1 in Emmen. In het begin kwam EKC-2000 al op een voorsprong van 2-0. Ze bleven maar scoren en wij probeerden terug te komen, maar we schoten er tot de rust niet meer in dan twee. De ruststand was 7-2. De scheidsrechter was niet goed waardoor veel ballen in de handen van de tegenstander kwamen. We bleven doorspelen en kwamen aan het einde van de wedstrijd terug met een reeks van vier doelpunten achter elkaar. Het was toen 10-8.

Wie gaan er naar de Korfbal League finale?

De finales van de Korfbal League worden gespeeld op zaterdag 8 april om 18.30 uur (en om 16.00 uur de A) in de Ziggo Dome.
Wij hebben zelf dan ook competitiewedstrijden, maar de bond stelt iedereen wel in de gelegenheid om naar de finale te gaan.