januari 2017

Rigtersbleek/Cottus 1 - ODIK 1

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Odik op het programma.
Een wedstrijd waar we wat goed te maken hadden, i.v.m. een zeer slechte wedstrijd in november.
Met als voorprogramma een spannend potje van de A1, was ons adrenaline niveau al flink gestegen. Waren het de zenuwen? Slechte concentratie? Waar we de afgelopen weken juist flitsend uit de startblokken kwamen, was het nu wederom een slechte start tegen de ploeg uit Barneveld.

Rigtersbleek/Cottus B1 - Juventa B1

Zaterdag hebben wij thuis tegen Juventa B1 uit Hardenberg gespeeld en hebben de wedstrijd helaas met 9 - 14 verloren. Wij kwamen al snel voor met 1 - 0 door een schot van Mick maar Juventa scoorde daarna 4 keer achter elkaar en keken wij tegen een 4 - 1 achterstand aan.

Pinnen bij Rigtersbleek

Komend seizoen zullen er enkele veranderingen in de kantine plaats vinden. De meest zichtbare verandering is de renovatie van de kantine zelf. Onze klusjesmannen zijn druk bezig om nieuwe tafels te maken en de bar een make-over te geven.

Wijziging jeugdactiviteit

Beste jeugdleden,

Het spijt ons te zeggen dat de make-up/dartavond van 11 februari wordt verplaatst naar een andere datum, in plaats daarvan zal er nu op zaterdag 4 maart een pannenkoekenbingo georganiseerd worden. Meer informatie hierover zal later bekend worden gemaakt.

VEO 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Afgelopen zaterdag reisden de spelers van Bleek 1 af naar het verre Voorburg om aan te treden tegen VEO. Een ploeg waartegen in de eerste helft van de competitie gelijk werd gespeeld, nadat een voorsprong van zes doelpunten weg werd gegeven.

Zwaluwen B1 - Rigtersbleek/Cottus B1

Om 9:15 zaten we allemaal in de auto’s om naar Zevenaar te gaan.

René Stenvers blijft hoofdcoach

Stenvers blijft hoofdtrainer van KV Rigtersbleek/Cottus. “Het is een leuke en sociale groep.”

Sneeuw en ijs op dak Diekmanhal

Graag aandacht voor onderstaand bericht:

Rigtersbleek/Cottus 1 - Telstar 1

Afgelopen zaterdag speelde Rigtersbleek de eerste thuiswedstrijd van 2017 tegen Telstar uit Hoevelaken. Op papier een interessante ontmoeting, gezien beide ploegen evenveel wedstrijdpunten hadden en daardoor de tweede plek op de ranglijst deelden.

Rigtersbleek/Cottus B1 - Reehorst '45 B1

De wedstrijd was begonnen meteen kwamen we op 2 doelpunten achter te staan. We kabbelde een beetje op met 2-1 maar toen werd het 3-1. We gingen met 4-3 de rust jammer dat we net voor de rust achter komen te staan.

DOS (W) 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Op een koude en donkere namiddag kwamen de spelers, speelsters, technische staf en chauffeurs van Rigtersbleek 1 een voor een samen aan de G.J. van Heekstraat. De eerste zaterdag van 2017 was daar, en kostte wat het kost zou het eerste team de reis richting de koploper uit Westbroek gaan maken.

HKC (He) B1 - Rigtersbleek/Cottus B1

Zaterdag hadden we de eerste wedstrijd van het jaar 2017. Dit keer moesten we naar Hengelo. We begonnen goed, maar gingen de rust in met 3-4. De uiteindelijke uitslag was 5-5.