december 2016

Rigtersbleek/Cottus 1 - Victum/War Child 1

Na twee gewonnen wedstrijden waarin goed spel vertoond werd, was het vandaag de taak om de “winning streak” voort te zetten tegen Victum. Een team dat twee punten minder heeft dan wij, maar vorige week wel met 29-21 heeft gewonnen van de gedoodverfde kampioen Dos Westbroek. Een wedstrijd waarin Victum 44%(!) schoot. We zijn dus gewaarschuwd voor een pittige pot met een gemotiveerde tegenstander.

Rigtersbleek/Cottus B2

De laatste wedstrijd van dit jaar is weer gespeeld. Hierbij een overzicht van onze B2.
We begonnen het zaalseizoen met 9 dames Danique, Esmee, Amber, Noortje, Allisha, Sanne, Loes, Vera, Anneleah. Er werd gespeeld tegen Ons Clubje, SDO, Kios’45 en Achilles die we helaas verloren.

Achilles (A) B1 - Rigtersbleek/Cottus B2

Afgelopen zaterdag vertrokken we met veel supporters naar Almelo en hebben wij een wedstrijd gespeeld tegen de koploper van onze poule : Achilles B1. We begonnen de wedstrijd met volle energie en stonden al gauw met 0-2 voor dankzij Lola. Helaas werd dit gevolgd door 3 doelpunten van de tegenpartij en was de ruststand 3-2.

Rigtersbleek/Cottus B1 - KVZ B2

We begonnen zaterdag aan de wedstrijd met de gedachte we kunnen hier onze punten wel houden als we er allemaal voor gaan.

Amicitia B1 - Rigtersbleek/Cottus B1

Afgelopen zaterdag hadden we een wedstrijd tegen Amicitia B1. Deze wedstrijd was eigenlijk bedoeld om weer wat hoger in de lijst te komen staan, maar uiteindelijk ging dat dus helemaal de verkeerde kant op. Het was een wedstrijd waar bijna niemand zich voor 100% in zette en we de opdrachten van de coaches niet uitvoerden. We gingen de rust in met 8-5 en kwamen de wedstrijd weer uit met 13-9. Iedereen was dan ook hartstikke chagrijnig na de tijd.

Synergo 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Om kwart voor 5 vertrok de delegatie uit Twente. Vier auto's met daarin spelers, een coach en heel veel supporters. Na een file kwamen de Twentenaren dan toch nog net op tijd voor de rust van de andere wedstrijd. Lekker naar de wedstrijd toewerken en dan scherp beginnen. Nog een keer zo beginnen als 2 weken geleden zou wel eens fataal kunnen worden. De ploeg uit Utrecht scoort veel namelijk en tegen een achterstand aankijken is nooit leuk. Daarentegen krijgt de ploeg ook veel doelpunten tegen.

Help mee met het vernieuwen van de kantine!

“Adopteer een tafel en help mee met de vernieuwing van de kantine.”

Rigtersbleek/Cottus C1 - HKC (He) C1

De eerste helft speelden we goed geconcentreerd, rustig en onderschepten we veel ballen. Met als ruststand 4-1.
In het begin van de tweede helft lukte het scoren niet meer zo goed, de tegenstander scoorde wel en was het snel 4-4. Daarna gingen we veel gehaaster spelen, verloren we vaak de bal en werd het heel spannend. Via 5-5 werd het uiteindelijk 6-6.

Jenna, C1

Rigtersbleek/Cottus B1 - EKC 2000 B1

Afgelopen zaterdag hadden we een wedstrijd tegen de koploper EKC 2000 B1 het was een erg spannende wedstrijd waar we allemaal erg zenuwachtig voor waren.
We kregen nog een goede peptalk van onze coaches en begonnen met goede moed en een hoog tempo de wedstrijd.

Opruimen gebruikt materiaal

Nu we weer in de sporthallen zitten moeten we met elkaar wel aan enkele dingen denken: