november 2016

Midweek in Enschede

Is er binnen onze vereniging interesse om gezellig samen te trainen en af en toe een onderlinge wedstrijd te spelen of om eventueel een midweek team op te richten? Van de groep oud-spelers (bijv.de all-stars tijdens onze jubileum-wedstrijd) zijn er misschien wel een aantal die best af en toe zin hebben om een balletje te schieten en een gezellige avond te hebben.

Afval Challenge Day

Woensdagmiddag 30 november om 14.00 uur organiseren Gemeente Enschede en Twente Milieu de Afval Challenge middag in onze wijk, Twekkelerveld.
Heb je zin om leuke spelletjes te doen en zo meer te weten te komen over hoe je afval slim kunt scheiden? Kom dan naar de afvalchallenge! Open dit bericht voor alle informatie!!

ODIK 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Afgelopen zaterdag mocht Rigtersbleek 1 het opnemen tegen Odik uit Barneveld. Een ploeg die we niet mogen onderschatten, maar een ploeg waar we ook zeker punten tegen kunnen pakken.

Juventa B1 - Rigtersbleek/Cottus B1

Op een grauwe grijze dag reden we met z’n allen naar Hardenberg. Voordat de wedstrijd begon kregen we een peptalk van onze trainers. Tijdens het in schieten ging alles in de korf. De wedstrijd begon. De eerste paar minuten lieten we het beste van ons zien, want we stonden voor met 1-3. Voor de rust maakte Juventa nog wat doelpunten. En gingen we de rust in met 4-3.

Nieuwe jeugdleden stellen zich voor (3)

Ik ben Samira Tahrraoui
Ik ben negen jaar  en zit pas op korfbal.
Ik ga graag naar school
Omdat ik er veel leer, en het leuk vind
En ik heb veel hobby's
Zoals zwemmen , lezen , buiten spelen, en natuurlijk ook korfbal.
Groetjes Samira

Rigtersbleek/Cottus 1 - VEO 1

Afgelopen zaterdag mocht het vlaggenschip van de Bleek voor het eerst in de nieuwe thuisbasis, de Diekmanhal, haar kunsten laten zien. Met een nieuwe vloer, onze eigen keiharde boxen en ons vertrouwde publiek aan de kant, waren we klaar om VEO uit Voorburg goed aan te pakken.

Rigtersbleek/Cottus B1 - Zwaluwen B1

De B1 moest spelen tegen Zwaluwen B1. Aan het begin van de wedstrijd kwam Zwaluwen B1 al voor met 0-2 . We bleven hard doorwerken, maar we hadden te veel pech. Aan het eind van de eerste helft stond het 3-7.

EKC Nääs C2 - Rigtersbleek/Cottus C1

We moesten zaterdag tegen Naas c2.
We begonnen sterk en stonden met de rust met 1-2 voor.
De tweede helft ging nog beter want toen stonden we ineens met 3-7 voor.
Dit was ook de eindstand.
Ben trots op ons.

groetjes Lian

Telstar 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Afgelopen zaterdag mochten wij in Hoevelaken aantreden tegen Telstar voor onze eerste zaalwedstrijd.
We hadden van het veldseizoen nog wat goed te maken, hier hebben we een aantal wedstrijden onnodig punten laten liggen.
Het was voorafgaand al duidelijk dat Telstar een flinke uitdaging was. Super fanatiek en gaan door tot het eind.

Reehorst ‘45 B1 - Rigtersbleek/Cottus B1

B1 moest spelen tegen Reehorst B1 en deze wedstrijd werd helaas met 10 - 7 verloren na een gelijke stand bij rust. Reehorst speelde heel fel en daar hadden wij het moeilijk mee.

SDO (W) B2 - Rigtersbleek/Cottus B2

Zaterdag hadden we een oefenwedstrijd tegen SDO. De eerste helft draaiden we niet snel genoeg rond. Daardoor vielen er weinig doelpunten. In de rust stond het 0-2. De tweede helft gingen we met meer snelheid spelen. Daardoor werd het een mooiere wedstrijd. We hebben het ook nog iets té spannend gemaakt want het heeft ook nog 3-4 gestaan. De eindstad was 3-7. Jammer dat het nog geen competitiewedstrijd was, maar we hebben een goede start gemaakt in de zaal.

Loes