oktober 2016

Uit Oostenwind

In Oostenwind, de nieuwsbrief van de KNKV district Oost, staan deze maand 2 artikelen die betrekking hebben op onze vereniging, Het eerste artikel gaat over ons 90-jarig jubileum en het tweede over Rikke Bouwhuis.
Ze zijn te lezen via onderstaande links.

2e hands zaalschoenen gevraagd

Heeft iemand thuis 2e hands zaalschoenen staan die nog bruikbaar zijn?
We zijn op dit moment op zoek naar zaalschoenen in maat 38/39, maar andere maten zijn natuurlijk ook welkom. Hiermee kunnen we anderen weer blij maken!
Heb je nog schoenen staan, laat het ons dan weten door contact op te nemen met Herman (06-50937013) of Marieke (06-49988178) of te mailen naar secretaris [at] kvrigtersbleek.nl

Adopteer een tafel

Help mee met het vernieuwen van de kantine!

Zaalschoenen

Nieuwe zaalschoenen nodig? Bekijk dan even bijgaande aanbiedingen in de Korfbalschoenen TOP 10!

SDO (W) B2 - Rigtersbleek/Cottus B1

Afgelopen zaterdag speelden we onze kampioenswedstrijd.
De wedstrijd was niet bepaald spannend, we gingen de rust in met 0-14.
Ons doel was om 30 doelpunten te maken zodat we de meeste doelpunten hadden gemaakt van alle teams in de competitie.
Uiteindelijk stond het 0-29 en waren we bezig in de laatste aanval.
De doorloopbal werd genomen maar de wedstrijd werd afgefloten.
De eindstand was dus 0-29
Met een positief doelsaldo van precies 100 doelpunten zijn we nu kampioenen!

UNI F1 - Rigtersbleek/Cottus F1

Afgelopen zaterdag heeft onze F1 hun allerlaatste wedstrijd van het veldseizoen gespeeld. We zijn al om 8:00 vertrokken naar Kloosterhaar. We waren al kampioen, maar deze wedstrijd gingen we natuurlijk ook voor de winst. Deze wedstrijd waren we met z´n vieren: Sanne, Daan, Luuk en Thijmen.

Achilles (A) B1 - Rigtersbleek/Cottus B2

Afgelopen Donderdag hebben wij onze laatste wedstrijd gespeeld tegen onze koploper:  Achilles B1. Om 19:00 begonnen we de wedstrijd. De 1e helft was al heel spannend voor ons en voor ons publiek.

Amicitia C3 - Rigtersbleek/Cottus C1

We hebben de wedstrijd goed gespeeld!
We stonden meteen 4-2 voor.
In 2 de helft ging het minder goed ,omdat het spel slordig en gehaast werd.
Maar uiteindelijk toch gewonnen met 7-6!
En nu zijn we kampioen!!!!

Groetjes, Linda C1

B1 en C1 kampioen!

Afgelopen week wisten B1 en C1 hun wedstrijden te winnen. Hierdoor zijn beide ploegen kampioen! Een hele mooie prestatie, die natuurlijk gevierd moest worden.
Spelers en trainers/coaches, namens de T(J)C van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschappen!

Worden B1 en C1 kampioen?

B1 en C1 kunnen allebei nog kampioen worden. De wedstrijd van C1 afgelopen weekend (tegen EKC Nääs) ging helaas niet door, maar wordt ingehaald op 11 oktober om 18.15 uur op ons veld. Deze moet gewonnen worden en dan moet er dit weekend nog een keer gewonnen worden (tegen Amicitia) om het kampioenschap binnen te halen. Ook B1 moet zaterdag winnen bij SDO om kampioen te worden.
Helaas wordt komend weekend niet thuis gespeeld, maar u kunt natuurlijk ook met de teams mee om ze aan te moedigen.

We wensen beide teams heel veel succes!

T(J)C

E1 en F1 kampioen!

Onze E1 en F1 speelden thuis beiden een prima wedstrijd met heel veel doelpunten en wisten ook allebei te winnen. Ze hebben dus allebei het kampioenschap binnengehaald!