september 2016

Elburg 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Afgelopen zaterdag mocht Rigtersbleek/Cottus 1 het in een uitwedstrijd opnemen tegen KV Elburg 1. Een tegenstander die in de reeds gespeelde wedstrijden een puntje minder bij elkaar heeft weten te sprokkelen dan de rood-witten. Hoewel dit impliceert dat de teams aan elkaar gewaagd zijn, bleek daar in de wedstrijd weinig van.

KIOS '45 C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

Het was weer een goede wedstrijd.
We hebben jammer genoeg wel verloren met 6-5.
We hebben goed ons best gedaan maar het is niet gelukt.
De eerste helft hebben we ons goed ingezet. Maar de 2e helft was het iets minder goed.

groetjes Eline

Nieuwe jeugdleden stellen zich voor (2)

Dag allemaal, ik ben Sanne van de Bult, 6 jaar en sinds dit seizoen speel ik in de F1 van Rigtersbleek. Mijn zus Lotte speelt ook bij Rigtersbleek, in de E1. Afgelopen twee jaar was ik op zaterdagmorgen vaak bij de Kangoeroes en af en toe mocht ik in de zaal zelfs meetrainen. Dat was ontzettend leuk, maar nu mag ik ook zelf wedstrijden spelen en dat is het allermooiste. We hebben een heel leuk team met hele leuke trainsters.

Amicitia B2 - Rigtersbleek/Cottus B2

Wij moesten zaterdag tegen Amicitia.
In de eerste helft was er niks te beleven en gingen we met 0-0 de rust in.
Toen hun eenmaal gingen scoren in de tweede helft is het 5-0 voor Amicitia geworden.
Saaie wedstrijd met weinig tot geen doelpunten.

Amber

Amicitia F2 - Rigtersbleek/Cottus F1

Zaterdag zijn we om 09.00 uur vertrokken naar Vriezeveen voor de tweede uitwedstrijd tegen Amicitia. Eenmaal aangekomen in Vriezeveen hadden we de shirtjes & schoenen aangetrokken, drinken gepakt en zijn we naar het veld gelopen.

HKC (He) B2 - Rigtersbleek/Cottus B1

Het was een hele goeie wedstrijd.
We kregen veel opdrachten die we moesten uitvoeren van de coaches.
Tenslotte hebben we gewonnen met 0-25.
De coaches waren erg tevreden.

Lisa Wendrich, B1

Betrokken teambegeleider Rigtersbleek 1 gezocht!

Voor ons eerste team zoeken wij een betrokken teambegeleider. Als teambegeleider ben jij de stille kracht die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt zodat het team en de coach optimaal kunnen presteren. Een paar voorbeelden van je taken:

Enthousiaste trainer/coach Rigtersbleek 2 gezocht!

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste trainer/coach die leiding kan geven aan een betrokken en gezellig team, uitkomend in de 2e klasse (zowel veld als zaal). Ervaring in het coachen van een seniorenteam is een pré, maar geen vereiste. Omdat we ernaar streven om met zowel het 1e als het 2e een vergelijkbare tactiek te spelen, verwachten we dat je open staat voor een nauwe samenwerking met de trainer/coach van ons 1e, Rene Stenvers.

Rigtersbleek/Cottus 1 - Revival 1

Zaterdag 15:30 uur, een vast tijdstip waaraan velen van ons al beginnen te wennen. Op een leuke zaterdagmiddag was het taak aan het eerste van de Bleek om deze dag in stijl af te sluiten, en de positieve vibe na de eerste punten van een week eerder door te zetten.

Rigtersbleek/Cottus B2 - Amicitia B2

Wij hadden vandaag onze 2e wedstrijd, de wedstrijd van vorige week was helaas uitgevallen door te veel blessures. Onze tegenstander was Amicitia B2. Om half 1 floot de scheids en begon de wedstrijd, we begonnen niet zo lekker, helaas met een achterstand van 0-2.

Rigtersbleek/Cottus B1 - SDO (W) B1

we moesten zaterdag tegen sdo b1
we begonnen sterk en we kwamen met 3-0 voor me we lieten ze terug komen
de rust stand was 6-7 achter