mei 2016

Rigtersbleek/Cottus 1 - ODIK 1

Een veelbepalend moment was aangebroken, een moment waarbij het eerste team van de Bleek moest laten zien wat ze in hun mars hebben.

F1 kampioen!

Het is de F1 in de voorjaarscompetitie gelukt om kampioen te worden! De verwachtingen waren hoog en door wat extra logistieke uitdagingen was het niet elke wedstrijd even gemakkelijk. We hebben er best wel hard voor moeten werken, maar stonden er gelukkig op het moment dat het om de knikkers ging.

Rigtersbleek/Cottus A1 zet een mooie inhaalrace in

Na een geslaagd zaalseizoen met veel spannende wedstrijden begon A1 aan de 2e veldhelft. Vooraf zagen de kansen er niet rooskleurig uit. Met 2 punten uit 6 wedstrijden stond men op een 6e plek, nog net boven TOP A1 waar de teller nog op 0,0 stond.

Een dag met een lach en een traan

22 mei 2016 is een historische dag. Een dag die we als Rigtersbleek 3 niet snel zullen vergeten. Was het vanwege het memorabele spel? Nou nee. Als we eerlijk zijn niet.

AKC (Al) 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

De laatste officiële ‘uitwedstrijd’ stond op het programma van het vlaggenschip van de Bleek. Rond een uurtje of 1 vertrokken we met 4 volle auto’s richting Almelo om daar een wedstrijd te spelen tegen het voor ons niet onbekende AKC.

Rigtersbleek/Cottus 1 - ZKV (Za) 1

Zon, zon en nog eens zon, dat was wat het publiek van Rigtersbleek kreeg zondagmiddag en natuurlijk een prachtige wedstrijd. ZKV uit Zaandam kwam op visite. Op papier was ZKV duidelijk de favoriet, een tweede plek met 17 punten, waar Rigtersbleek slechts 1 keer wist te winnen. Om rechtstreekse degradatie te ontwijken moet Rigtersbleek meer punten halen dan ODIK, de concurrent die de laatste wedstrijd nog op bezoek komt.