april 2016

Rigtersbleek/Cottus 1 - Groen Geel 1

Voor zondag 24 april stond Groen Geel 1 op het programma. Deze ploeg staat op de zesde plaats, twee plekken boven ons dus. Dat lijkt dichtbij op de ranglijst maar in werkelijkheid bleek in de eerste helft Groen Geel al de betere van ons twee te zijn.

EKC Nääs D1 - Rigtersbleek/Cottus D1

Een zaterdagmorgen in april, twee coaches hebben Rigtersbleek D1 klaargestoomd voor de kraker tegen streekgenoot, concurrent en rivaal Nääs D1. Een enorm lastige partij die wel eens bepalend zou kunnen zijn in de strijd voor het kampioenschap.

Devinco C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

Zaterdag hadden we een wedstrijd in Deventer. We kwamen met 0-1 voor te staan maar daarna lieten we steeds meer doelpunten door. In de rust stond het 4-1 voor Devinco. Na de rust waren we van plan om beter voor te verdedigen wat we in de eerste helft niet goed deden, maar dat lukte ons niet goed. Uiteindelijk hebben we met 10-4 verloren. Jammer, volgende keer beter.

Loes

Trainingen meivakantie

Van maandag 25 april 2016 tot en met vrijdag 6 mei 2016 is het meivakantie voor de meeste jeugdspelers, en zal er waarschijnlijk aangepast getraind worden. Hierover zullen jullie door de eigen trainers op de hoogte gesteld worden.

KVA 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Vandaag moesten we proberen punten te pakken van een titelkandidaat.
Een zeer ervaren ploeg met 8 scorende mensen.

Rigtersbleek/Cottus D1 - Phenix '72 D1

Door Bram

Uitslag : 12 – 7 voor KV Rigtersbleek.

Opstelling :

Rigtersbleek/Cottus 1 - AVO 1

Na het verlies tegen Phoenix, en een toch wel hectische week voor de selectie, waarbij besloten is om het tweede team terug te trekken uit de competitie, was het tijd voor het eerste team om zich klaar te maken voor een thuiswedstrijd tegen het ondertussen bekende AVO.

Rigtersbleek/Cottus C1 - Oost-Arnhem C1

We hebben een wedstrijd tegen Oost-Arnhem gespeeld.
In de eerste helft begonnen we sterk waardoor we al snel met 4-1 voor stonden.
Maar hoe langer we speelden hoe meer we inzakten. Hierdoor stonden we in de rust met 5-4 voor.

't Overschotje D1 - Rigtersbleek/Cottus D1

we hebben vandaag een wedstrijd gespeeld tegen het overschotje. we hebben in de 1ste helft 3-3 gespeeld en in de 2de helft 6-10 gewonnen. we hebben goed gespeeld alleen we moesten meer vrijlopen.

Phoenix 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Zondag 3 april brak aan en de spelers van het vlaggenschip van “de Bleek” worden wakker met een lekker gevoel; het veldseizoen begint weer. Het beloofde een lang dagje te worden met een uitwedstrijd bij Phoenix in Zoetermeer.

Rigtersbleek/Cottus D1 - Ons Clubje D1

We hadden een moeizame start.
De1e helft was het 2-2.
De 2e helft gingen we beter spelen.
Uiteindelijk is de stand 16-4 geworden.
We waren kapot want het was lekker heet.