februari 2016

Rigtersbleek/Cottus D1 - AKC (Al) D2

Trainingen voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie zullen er geen trainingen plaatsvinden, iedereen is die week vrij. Na de vakantie trainen we nog 1 week binnen, en vanaf maandag 14 maart 2016 zal het veldtrainingsschema ingaan. De competitie start weer op zaterdag 2 april.

Rigtersbleek/Cottus 1 - AVO 1

De grijze ongemoeide omgeving aan de westelijke zijde van Enschede, waar de thuisarena van Rigtersbleek zich huisvest, komt langzaam weer tot leven.

Rigtersbleek/Cottus 2 - ZKV (Za) 2

De laatste wedstijd in de Patmoshal is dit alweer, en de tegenstander die op het programma stond was er ééntje van formaat. Afgelopen wedstrijd werden wij met een 28-7 uitslag terug naar Enschede gestuurd en nu was het aan ons om dat vandaag niet te laten gebeuren.

Zaalverslag C1

Met het goede nieuws dat Bryan weer wilde beginnen met korfballen mocht de C1 al stiekem dromen van wedstrijdkorfbal, nu nog ingedeeld worden en mee mogen doen aan deze leuke uitdagende klasse.

Rigtersbleek/Cottus C1 - WB/Green Organics C1

Zaterdag moesten we tegen WB/Green Organics C1.
We begonnen de wedstrijd met een goede start. Alle doelpunten gingen er achter elkaar in. We hadden een snel tempo en waren niet van plan ons aan te passen aan de tegenstanders. We communiceerden veel en daardoor ging met spelen een stuk makkelijker. Toen het pauze was stonden we met 9-2 voor en uiteindelijk hebben we gewonnen met 16-5. We hebben onze zaalcompetitie goed afgesloten.

ZKC '19 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Afgelopen zondag stond voor het vlaggenschip van 'de bleek' de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma. Als er werd gewonnen wist de ploeg zeker dat ze veilig waren.

Blauw-Wit (A) 3 - Rigtersbleek/Cottus 2

Zondagochtend, ondanks de grijs witte wereld om ons heen gaan wij met goede moed naar Amsterdam. Het was deze week weer een mooie puzzeltocht om een team op been te krijgen, waarbij de junioren van de A1, Saskia en Stan onze redders waren. Dat het lastig zou worden was van te voren duidelijk, dus ons doel was om een positieve leuke wedstrijd neer te zetten. Voor vertrek kwam het bericht dat Deniël ziek was, dus voor onze coach de taak om ook zijn trainingspakkie aan te trekken.

Reehorst C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

Zaterdagochtend moesten we vroeg op. We vertrokken om 7:15 uur richting Ede. Dit was de kampioenswedstrijd van Reehorst. We waren van plan om het ze nog moeilijk te maken. Dit lukte ons ook nog behoorlijk goed. In de rust stond het 6 - 4.