januari 2016

Rigtersbleek/Cottus 2 - SCO2

Na een week trainen in wisselende opstellingen, waarbij we onder aanvoering van Frank en Quenda (dank!!) op woensdag het eerste het vuur aan de schenen wisten te leggen, maar vrijdags daar niet genoeg van konden terughalen, mochten we zondag aan de bak tegen SCO.

Rigtersbleek/Cottus 1 - ASVD/Kwoot 1

Op zaterdag 23 januari 2016 trad het vlaggenschip van de Bleek aan tegen ASVD 1 uit Dronten.

Ons Clubje D1 - Rigtersbleek/Cottus D1

we hebben de 1e helft niet zo goed gespeeld.
in de rust stonden we 2-2 gelijk.

Zwart Wit (D) A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

De maand januari is voor de rood/witten niet goed begonnen. De wedstrijden tegen de concurrenten (Juventa A1 en MIA A1) gingen allebei thuis verloren. Tegen MIA A1 werd onnodig verloren en Juventa was duidelijk een maatje groter afgelopen week. Met de wedstrijd in Delden op het programma tegen koploper Zwart-Wit A1 konden we onze borst nat maken. De ploeg uit Delden had voor de rest alle wedstrijden gewonnen, behalve tegen onze A1.

OWK 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Zondagochtend 19 januari en het is tijd voor het vlaggenschip van de bleek om naar het barre Noorden af te reizen. Leek is de plaats der bestemming.

Mid-Fryslân 2 - Rigtersbleek/Cottus 2

Rigtersbleek 2 is inmiddels al anderhalve week de ploeg geworden van André te Kolste. Echter is de competitie nog niet veranderd en de tegenstanders zijn nog steeds erg sterk. Ondanks het harde werken van de spelers en de individuele vooruitgang, zijn de gewenste resultaten nog niet gehaald.

Rigtersbleek/Cottus 1 - SIOS (W) 1

Na twee weken vakantie, meerdere kerstmaaltijden, oliebollen en flessen (Jip& Janneke) champagne was het tijd voor de eerste wedstrijd van 2016. Na een week trainen stond het rood witte vlaggenschip klaar in de Pathmoshal om het op te nemen tegen de friezen uit het glibberige noorden. De Bleek had maar 1 taak en dat was winnen, het liefst met grote cijfers. Als er werd gewonnen zou Rigtersbleek op 6 punten komen en aansluiting houden met de middenmoot.

Trainingsjack gevonden

Woensdag 6 januari 2016 heb ik een rood trainingsjack maat 128 gevonden in de Diekmanhal.
Is iemand deze toevallig vergeten mee te nemen?
Je kunt een mailtje sturen naar lucindajaco [at] gmail.com

Naar de zaalfinale in Ziggo Dome?

Groepskaarten (met korting) voor de zaalfinale