december 2015

Zoek geraakt!

Heeft iemand mijn trainingsjack gevonden? Het is een zwart jack met iets wit, merk Hummel, maat S. Het is zoekgeraakt in de Diekmanhal.

Mick van Gulijk

AVO 1 - Rigtersbleek/Cottus 1

Nadat de lekkere winst tegen ZKC’19 uit Zuidwolde vorige week goed was gevierd met een buffetje en een borreltje, was ondertussen de week alweer in vogelvlucht voorbij gevlogen en waren we alweer in de laatste comp

WB/GreenOrganics C1 - Rigtersbleek/Cottus C1

Zaterdagmiddag hebben we in Kampen gekorfbald. We wilden allemaal heel graag winnen en gingen er tegen aan. We begonnen fanatiek. De ruststand was 1 - 2. De 2de helft zakten we een beetje in en werd het op het laatst nog spannend. Gelukkig hebben we de wedstrijd toch gewonnen. We konden met 2 punten terug naar Enschede.

Loes

Oliebollen

Hallo iedereen,

Korfbalclinic voor alle jeugdleden

In samenwerking met de gemeente Enschede, EKC Nääs, Ons Clubje, Rigtersbleek en DOS-WK wordt er op maandag 28 december 2015 een korfbalclinic voor alle korfbaljeugd (F t/m A)

Rigtersbleek/Cottus C1 - Reehorst '45 C1

We speelden vandaag thuis tegen Reehorst C1.
Het was helaas niet zo’n goede wedstrijd van ons vandaag. We speelden heel matig en we waren niet fanatiek. In de rust stonden we dan ook met 1 – 4 achter.

Rigtersbleek/Cottus 1 - ZKC '19 1

Na een weekje rust te hebben gehad was het vlaggenschip van Rigtersbleek fysiek en mentaal weer helemaal klaar om een weekje te knallen.

Wijziging speelveld 12 december

Door een wijziging in het programma worden op 12 december alle jeugdwedstrijden in de Diekmanhal gespeeld op veld 1 (voor de kantine) i.p.v. veld 2.