november 2015

Rigtersbleek/Cottus 2 - KZ/Hiltex 3

Een aparte middag, dat was de conclusie die na de wedstrijd werd getrokken.

De wedstrijd was goed gegaan, beter dan vooraf misschien gedacht of gehoopt. Aan de andere kant, Rigtersbleek 2 is gewoon een jonge, talentvolle en goede ploeg, waar tegenstanders rekening mee moeten houden. Om het u allemaal duidelijk te maken zullen wel beginnen bij het begin.

Rigtersbleek/Cottus 1 - Exakwa 1

Na een zeer prettige lunch bij familie Hintzbergen fietsen we met z’n allen naar de Diekmanhal. Voor deze zaterdag staat Exakwa op het programma. Ondanks de grote score van deze ploeg vorige week wisten we dat we vandaag veel kans maakten. In een goed gevulde hal gaan we om 16.30 van start.

Wageningen C2 - Rigtersbleek/Cottus C1

Het was een goede wedstrijd tegen Wageningen.
In de rust was het 4-4 we hebben door geknokt voor de 6-7.
We kregen veel kansen maar ze gingen er niet in.
Maar we hebben de eerste 2 punten in de 2de klasse.
En zijn met een goed gevoel weer terug naar Enschede gegaan.

Rigtersbleek/Cottus C1 - Rheko C1

S - Slappe start
L - Lopen? Niet.
E - Elke bal ging mis

Juventa/GoedeOrde A1 - Rigtersbleek/Cottus A1

‘In een zeer spannende wedstrijd trekt Juventa/GoedeOrde A1 aan het langste eind’

Rigtersbleek/Cottus A1 is het zaalseizoen in Hardenberg met een zure nederlaag begonnen. In sporthal de Beek ging A1 uiteindelijk met 15-12 onderuit, waar het nog met 5-6 de kleedkamers opzocht.

Rigtersbleek/Cottus 1 - OWK 1

Na een tegenvallend veldseizoen in de overgangsklasse A voor het eerste team van Rigtersbleek is het tijd om aan de zaalcompetitie te beginnen. Op het veld wisten we helaas maar één wedstrijd te winnen waardoor we op dit moment met twee punten de laatste plek delen.

Grote Clubactie

Wie hebben de meeste loten verkocht voor de Grote Clubactie?

Door de inzet van iedereen die loten heeft verkocht hebben we met z’n allen €975,- verdiend voor onze vereniging. Een mooie bijdrage voor onder andere het opknappen van onze kantine!

Bij de D/E/F waren er een paar toppers: De beste lotenverkoper van Rigtersbleek is geworden: