oktober 2015

Kies de juiste zaal korfbalschoen voor optimale prestaties!

Korfbalschoenen zijn ieder jaar aan het begin van de competitie een veelbesproken onderwerp in vele kleedkamers. Kies je voor de nieuwste Asics korfbalschoen, koop jij zaal korfbalschoenen van Nike of Adidas? Of is de nieuwe collectie van Mizuno, waarop het Nederlands korfbalteam komende maand op is te bewonderen, iets voor jou?

Rigtersbleek/Cottus C1 - UNI C2

Zaterdag hebben we tegen UNI gekorfbald. Het was een inhaalwedstrijd en ook de laatste wedstrijd van het seizoen. We speelden niet onze beste wedstrijd maar in de rust stonden we toch voor. We hebben alsnog gewonnen met 7-3. Hopelijk beginnen we het zaalseizoen beter dan dat we het veldseizoen hebben afgesloten.

Groetjes Loes

Rigtersbleek/Cottus 1 - AKC (Al) 1

Zondag 4 oktober stond AKC uit Almelo op het programma. In de voorbereiding hebben we een oefenwedstrijd tegen hen gespeeld, waarbij de twee ploegen elkaar aardig op de hielen zaten.

Rigtersbleek/Cottus C1 - Achilles C1

We moesten dit weekend tegen achilles C1, om 12:15 begon de wedstrijd thuis.
Het begon goed want we stonden gelijk met 3-0 voor, tot aan de rust.
Na de rust kregen we een beetje tegen stand en werd het 3-1.
Even was het spannend en kwamen ze tot 4-3.
Gelukkig kwamen we er boven op met 6-3.
En uiteindelijk wonen we de wedstrijd met 7-4.
En dus waren we kampioen!!!
Dit hebben we leuk gevierd met patat en (fris)drank.

Even voorstellen aan ...

In “Even voorstellen aan…” stellen wij u voor aan de sponsoren die KV Rigtersbleek/Cottus een warm hart toedragen. Onze sponsoren zijn immers erg belangrijk voor onze vereniging.

EKC Nääs D1 - Rigtersbleek/Cottus D1

Zaterdag 3 oktober 9:30 uur de wedstrijd gaat beginnen op het nieuwe kunstgrasveld.
Vanaf de eerste minuut is het al duidelijk dat het voor ons een moeilijke wedstrijd word.
Helaas waren de tegenstanders net wat feller en scherper. De eindstand werd 11-7 helaas. MAAR niet getreurd zaterdag 10 oktober om 10 uur spelen we alsnog de KAMPIOENS WEDSTRIJD !!! Dus kom allen om ons aan te moedigen !!!