september 2015

ZKV 1 – Rigtersbleek/Cottus 1

Ondertussen alweer de vijfde speelronde van het korfbalseizoen, en alle teams en spelers van Rigtersbleek zijn alweer helemaal afgekickt van de vakantie en met volle energie bezig met de competitie. Zo ook de selectie, die afgelopen zondagochtend als één grote, gezellige en fitte groep, met nog lichte maar fijne spierpijn van de afgelopen trainingen, voor de tweede keer in acht dagen vertrok richting de Zaanstreek.

E1: wedstrijd is verplaatst

De wedstrijd Zwart Wit E1 - Rigtersbleek/Cottus E1 is verplaatst naar 10 oktober om 10.15 uur.

B1: wijziging tijd en accommodatie

De wedstrijd AKC B2 - Rigtersbleek/Cottus B1 van 19 september wordt gespeeld op de accommodatie van Achilles en is vervroegd van 10.00 uur naar 9.00 uur.

Rigtersbleek/Cottus A1 - NKC '51 A1

Wedstrijdverslag Rigtersbleek / Cottus A1 - NKC ‘51 A1 (12-09-2015)

Rigtersbleek/Cottus 1 - KVA 1

Voor zondag 13 september stond de wedstrijd tegen KVA op het programma. De korfballers uit Amstelveen zijn voor de meeste spelers van het eerste bekende gezichten, vorig jaar werd op het veld ook tegen deze ploeg gespeeld. Nadat we vorige week 2 punten gepakt hadden bij AVO, dat op haar beurt weer gewonnen had van KVA, begonnen we met veel vertrouwen aan de wedstrijd.

Ons Clubje B1 - Rigtersbleek/Cottus B1

De aller eerste minuten moesten we erg wennen aan onze tegenstanders. Ze scoorden al snel twee doelpunten.
Nadat we gewend waren begonnen wij ook te scoren. We gingen de rust in met 3-5.
In de tweede helft ging het steeds beter.  We speelde een snel spel. En hebben gewonnen met 5-9.

Rigtersbleek/Cottus D1 - EKC Nääs D1

Naas tegen de Bleek; een echte Derby. Vorig jaar zou dit nog niet kunnen, want toen zaten we nog bij elkaar.
Uitslag : 10 (RB) - 4 (nääs) .

Ons Clubje D1 - Rigtersbleek/Cottus D1

op donderdag avond moesten we naar glanerbrug
het was voor ons niet zo een goede wedstrijd maar we hebben toch gewonnenEmojiEmoji
we luisterde niet zo goed naar onze 2 coaches